Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

SUP-EKSPEDISJON TIL GRILSTAD MARINA OG RANHEIM

Raske detaljer

Person Alder 8 +
kr1599

En-dags SUP-ekspedisjon

Bli med oss og våre dyktige instruktører på en «One-Day-Ekspedisjon» i urbane strøk, og videre ut i skjærgården utenfor Trondheim by.

Du finner oss ved Tempe Idrettsanlegg, og vi begynner med rolig padling nedover Nidelven. Under denne delen av ekspedisjonen får du oppleve Trondheim by fra et helt unikt perspektiv. Vi padler under hele 9 broer, blant annet Gamle Bybro – et nasjonalt kulturminne fra 1861. Vi padler forbi Nidarosdomen, Trondheims gamle brygger og de kjente bydelene Bakklandet og Solsiden på vår ferd.

Etter dette går turen videre inn i Trondheimsfjorden, hvor du fra padlebrettet vil se flere severdigheter som Munkholmen, og naturlige uthulte grotter ved vannkanten. Vi holder oss til høyre og følger vannlinjen videre til Ladekaia, der vi tar en lunsjpause med nydelige retter laget av lokale råvarer, servert av dyktig bevertning. Etter å ha inntatt et godt måltid og god drikke, padler vi videre til ekspedisjonens endestasjon.

Vi ankommer Grilstad Marina etter ca. 5-6 timer fra ekspedisjonens start. Her er det pick-up i taxi, hvor du blir fraktet til sentrum av Trondheim, og deretter tilbake til Tempe dersom du ønsker å bli med tilbake til startsted. Tempoet for turen tilpasses ditt behov, dersom du har lyst på en roligere opplevelse så tilpasser vi oss det.