Hopp til primærnavigasjon Hopp til innhold Hopp til bunntekst

FØRSTEHJELP I VILLMARKA

Raske detaljer

Person Alder 6+
kr2,950

Lær deg ferdighetene som man kan få bruk for i krisesituasjoner i villmarken

Ulykker skjer. Folk skader seg, blir syke, og mange roter seg bort i villmarken. Temperaturen synker, vinden tar seg opp, og det begynner å regne. Ønsker du å vite hva du bør gjøre når slike situasjoner oppstår? Mange krisesituasjoner kan forebygges, og selv når dårlige ting skjer, kan noen ganger feil omsorg gjøre ting verre. Ved å lære deg noen få grunnleggende ferdigheter, kan du være mye bedre forberedt når uhellet er ute – og kanskje til og med rette et liv.

Kapasitet: 20 personer

Hvem er dette kurset for?

WFA er det perfekte kurset for friluftsentusiasten eller turlederen som ønsker et grunnleggende nivå av førstehjelpsopplæring for korte turer med familie, venner og friluftsgrupper. Den oppfyller også ACA-retningslinjene.

Hva lærer du?

WFA er 16 timer lang (over to dager) og fokuserer på de grunnleggende ferdighetene til respons og vurdering, muskelskjelettskader, miljøsituasjoner, overlevelsesevner, bløtvevsskader og medisinske kriser.

kursstart kl.09:00

Hva med mat og drikke?

Ta med egen matpakke og drikkeflaske. Vi tilbyr kaffe, te og snacks. Overnatting er ikke inkludert, men vi kan hjelpe deg med anbefalinger i nærområdet.

Vil det være en eksamen?

Ja, det er en kontinuerlig evaluering av praktiske ferdigheter, og det er skriftlige vurderinger gjennom hele kurset.

Blir jeg sertifisert?

Ja. Du mottar en SOLO WFA-sertifisering, som er gyldig i to år.